В думках моiх твоi бажання

В думках моїх твої бажання,
Смак поцілунка все ще на губах,
В моєму серці ти і лиш одне кохання,
І щира посмішка у мене на вустах.
В думках моїх лиш тільки ти,
В серці тепло пов'язане з тобою,
Будь завжди поряд, не іди,
Тепер живу я серцем, не сльозою.


Рецензии