Ишетэсенме?!
Уксеп-уксеп ярсый кунеле.
Кайнар яшьлэр тугэ бертуктаусыз
Сагыш белэн тулган кузлэре.
Ишетэсенме, иркэм, кайчак
Монлана хатирэлэр коенэ…
Уткэн мизгеллэре тынгы бирми,
Юксынудан ул яна да коя...
Озгэлэнеп кычкыра тавышсыз,
Якын исемен дэшэ тоннэрен.
Чыдап булмый эрну-сыкрануга,
Сизми мени бер дэ кунелен?!
Ишетэсенме, бер яшь йорэк елый?
Минем ялгыз йорэк, белэсенме?
«Тузэ алмыйм башка синсез», – диеп
Янгырата тынлыкны, ишетэсенме?
Ноябрь, 2012
Свидетельство о публикации №116010911920