Кьасума хуьр

Кьасума хуьр-Кьасум шегьер,
Вун багъларин ватан ялдай.
Бес куьз ава вун а тегьер,
Лап чухвана,бушна тандай.

Гьинава ви п1инид багълар?
Консервийрин,нисид завод...
Куьз баябан хьанва дагълар?
"Кьегьалар" вун авур "абад"!


Рецензии