Коляда

Я до тебе, мила, йду
Заспівати коляду,
Подарунок підготуй,
Коляду мою почуй.

Гроші в тебе не візьму
І ти знаєш це чому,
Подаруй любов свою,
Бо я так тебе люблю
               
Що женитись захотів,
Тож і чуєш ти мій спів,
А як скажеш – згідна я
Вже чекатиму щодня

Ось підемо до вінця
Й чоловіка молодця
Ти одержиш, жінку ж я
Й буде добра в нас сім’я.

Як тобі ця коляда
На різдвяні ці свята ?
Тож кажи кохай мене
Й щастя нас не омине.
07.01.16.
 


Рецензии