Осетинская песня
Заердаейы хизынц, ооой
Ооо, ооо,
Ирон цаехтъытае, ооой
Мае уд ныззары,
Заердае нырризы, ооой,
Ооо, ооо,
Ирон заердтытаей, ооой
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Нае ирон цагъдай,
Мае уд ныккафы, ооой,
Ооо, ооо,
Наертон Симд-кафты, ооой
Гъе, уаеддаер, мае зонд
Куыд ра'ргом уаейы, ооой,
Ооо, ооо,
Фаендыры заелтаей, ооой"
08.01.2016 / 02:33
Свидетельство о публикации №116010801245
А языка не знаю...
Михаил Жариков 17.01.2016 19:33 Заявить о нарушении
Тамара Бибылон Бибылты 19.01.2016 02:53 Заявить о нарушении