Козуб
чуттєве пізнання
Можливо
Блукати я буду ще довго
Але "Піклування"
i розумiння Бога
воно чуттєве
Бурхливий вирiй
почуття
миттєвий промiнь
блискавка буття
i день
Щасливих
спогадiв
О мрiю бачити
заздалегiть
і передбачити
усi подiї
Я знаю
все можливо
Я знайду
Тебе
Маріє
твій
(Козуб)
Та мої
божевільні
мрії
Свидетельство о публикации №116010811388