Прив1тання

         
В  зимовий  ювілейний  день,
Дозвольте  Вас  нам  привітати,
Здоровья, радісних  пісень, 
І  щастя  щиро  побажати! 
Хоч  проминули  школи  роки,
Й  онуки  наші  підросли,
Софьї Іванівни  уроки
Ми  пам`ятаемо  завжди.
Ви, наша  рідна  і  близька,
Ви  наша  вчителька  навічно,
Ви  завжди  з  нами, молода,
Ласкава, гарна  та  сердечна.
Земя  весни  чекає  ранньої,
Мороз  січневий  ріже  ніч,
Та  ювілей  Софьї  Іванівни
Сонечком  гріє  в  далечі.


Рецензии