Квез я дуьнья яр галачир! Мани

Гьикьван ч1угван за ви дидар,
заз йисарай хьана йикъар.
Вун такваз,рик1 хьана зи дар,
квез я дуьнья галачиз яр!..

    Припев:Квез я дуьнья яр галачир,
           квез я уьмуьр бахт авачир!?

Дуьнья шад я гатфар къекъвез,
инсанарни лугьуьз-хъуьрез.
Анжах вун зи патав текъвез,
сефил хьанва зун рик1 ишез.   Припев виликанди:

И тек пуд гаф "К1анда вун заз!"
лагьайди я анжах са ваз.
Ихтияр я ваз зи рик1 хаз,
я муьгьуьббат багъишиз заз.    Припев виликанди:

Зи уьмуьрдин гъед я вун,яр,
зи чубарук,сифте гатфар.
Муьгьуьббатдин гайи хабар,
дуьньядилай багьа я яр.        Припев виликанди:

Тек бубу хьиз къацу ник1е,
гьатна,суна,вун зи рик1е.
За чан гуда са ви рекье,
квез я уьмуьр яр галачир.      Припев виликанди.

          !978-йис.


Рецензии