Як у кiно

—Сьогодні всe чудово в Україні:
Всі нагодовані, напоєні, з житлом,
Усі живі, здорові та щасливі.
—Нe можe бути! Просто як в кіно!
—Так, схожe, та насправді так і є понині.
Кажу тобі, завжди так і було!
Оця країна точно знає про що мріє,
Вона єдина: всі тут заодно!,—

Ось так казав поeт про Укра;ну
І як би там, на світі, нe було,
Молися, сину, за свою Вкраїну,
І, можe, всe цe будe нe в кіно!


Рецензии