Бiлим кроком

Білим  кроком  крокує   Різдво
Білий  сніг огортає   планету,
Я   бажаю  рядками  всього,
Миру, злагоди,
Щастя  й любові,
Хай  усі  ваші рідні 
В Різдво,
Будуть з вами,
І  будуть  здорові!
Кожен  мріє  про власне,
Своє,
У це свято  добра
І  надії,
Я вам  щиро  бажаю,
В цей  рік,
Щоб всі   ваші
Здійснилися  мрії
7.01.2016 


Рецензии