Св ято, Р здво Христово
Як довго ждали ми цієї миті.
Колядки вчили і все нові.
Щоб люди чули їх обнови.
Не скупіться для дітей.
Ждуть дарунки від людей.
Звеселіла зразу хата.
Як зайшли у ню малята.
У св`ята радіють діти.
Їм хочеться добро робити.
Посипали на двір всі вмить.
Під ногами сніг рипить.
Випав сніг, мороз лютує.
Що забарився все він чує.
Не винні люди що він спав.
І Новий рік чуть не проспав.
Не лютуй і будь розважний.
Всі знають що ти гість поважний.
До дітей ласкавим будь.
Радість нам вони несуть.
Свидетельство о публикации №116010704461
Щастя Вам!
З повагою
Любовь Соломаха 09.01.2016 09:43 Заявить о нарушении