Кубанское. Песня

Ой сердце болит .Болит завывае.
Шось мий милый до дому дорогы нэ знае

Тай пиду до кума тай спросю у кума
Шо цэ милый мий до дому дорогы нэ знае.

Ось вэчэр прышов навывае скуку
Ктож душу успокое в отаку разлуку.

Можэ кум мий знае можэ и нэ знае
Где та ридна чертиняка седня пропадае.


Надину ряднэньку саму красывэньку
Щокы алым пыднамажу стану молодэнька.

Тай нэ буду кума ны чого пытаты
Доставай кумэц горилку будэм вмисти ждаты.


Рецензии