Добро ноч! жарт з долею...
Ночі доброї і вам, товариші!
І нехай вас об;єднає знову Слово!
(Матюки, а краще - віршІ для душі…)
Не вмирай ще, Україно, будь здорова!
Ні на бога, ні на біса – не гріши,
А шукай одне, об;єднуюче Слово!
(Краше віршІ, з матюками - не спіши…)
Всіх падлюк - жени, за ними - бестолкових
(Кого розум, мабуть, зовсім полишИв)
І звертайся до Божественного Слова -
Найчарівніших пісень своїх віршІв!..
Свидетельство о публикации №116010702548