Прийшов

Божий син прийшов до нас
Від гріхів урятувати,
Жити мирно настав час,
Не вбивай він став казати.

Бо любов, то є життя,
Не кради ти у народу,
Бо не буде майбуття
Вже всьому твоєму роду.

Нині свято в нас Різдво,
Божий син Ісус родився,
Наше рятував єство
Й перед смертю не скорився.

Він воскрес й пішов від нас,
Ми ж залишились такими
Як й були і без прикрас
Гоноровими і злими.

Ми вбиваємо всіх тих,
Хто не хоче нам скоритись,
Всіх грабуємо мов псих,
Що не може зупинитись.

Божий син хотів всіх нас
Від гріхів урятувати,
Та я вірю прийде час
Дуже грішних всіх скарати.
07.01.16.
 


Рецензии