Мая прыгажуня
Што дух захапляе ад нашых сустрэч,
Калі яе бачу, нібыта сам таю,
Дар мовы губляю, крануўшыся плеч.
Зірнуўшы у вочы, там бачу азёры,
А твар яе мілы, як сонейка свет,
Пабачыў нямала жанчын я ўжо розных,
Аднак прыгажуні другой такой не.
Смоль чорных валоссяў, дый доўгія косы,
Румяныя шчокі, салодкі смак губ,
Мая прыгажуня, я буду шчасливы,
Калі ты мне скажаш, што я табе люб!
Свидетельство о публикации №116010700219