бути сильною...

бути сильною - це не доля,
бо налякана я, мов дитя.
бо не знаю, чи то Божа воля?
чи такий собі жарт життя?

чи вірний шлях собі обираю?
куди сива стежка мене приведе?
я бачу туман. я йду і не знаю,
чи знАйду за ним свій едем...

06.07.16


Рецензии