Бубадиз
фикир михьи,
Гъил заха яз,
уьмуьр яргъи
Хьаначт1ани,
Берекатлу хьана ви!
Пехил ксар
лап акьалт1ай,
Алахънайт1ан(и)
гьар патахъай
Кьац1уриз к1анз.
Гьуьрметлу яз хьанай вун!
Тарашиз вун
гьатначт1ани,
Мал-девлетар
к1ват1начт1ани,
Руьгьдин рекьяй
девлетлу яз хьанай вун!
Ваз сагъзамаз
лугьуз хьанач,
Зи рик1ин сир
къалуз хьанач,
Виридалай багьа инсан
тир заз вун!
Свидетельство о публикации №116010711114