Родныя мясцiны

Калi  на дол зыходiць асалода
I клiча ноч у таямнiчы кут,
Кране i  думкi  гэтая нагода,
Калi  б часцей i ты з'яуляуся тут.

Дзе бераг твой, дзе бацька твой i мацi,
Дзе у полi  лен, а у хатах абразы.
Дзе сэрца быццам хоча усё абняцi,
Ды усё алдкладвае на  iншыя разы.

Дзе бусел цешыць вышынёй палеткi.
I распачау жаурук свой дзiуны спеу.
Дзе у кожным твары, нiбы у полi  кветкi,
Усмешкi дабразычныя сустрэу!


Рецензии
Песня пра вечнае ... Вельмі спадабалася!

Шон Маклех Патрик   08.01.2016 02:05     Заявить о нарушении
Шчырае дзякуй ад усяго сэрца

Владимир Зезюлин   30.11.2016 09:34   Заявить о нарушении