На порозi коляда...

На порозі коляда.
Баба з печі вигляда - 
Хто там стукає у двері?
Ми, коляднички веселі!
Заспіваєм вашій хаті,
Щоб не злі були й багаті,
Не сумні і не зрадливі,
Лиш здорові і щасливі!
Щоб родив ячмінь в городі,
Щоб вдягалися по моді!
Дідо їздив на машині,
Щоб тримали гуси й свині!
Не сварились, мали сили,
Почуття нові зустріли!
Щоби бабця цілувала,
Щоби ласку й ніжність мала!
Щоб життя ішло потоком...
Із Різдвом вас! З новим роком!


Рецензии