***

Вона у руки злі; раптом враз попала,
Як пташка та, що співом сво;м, так
Сeбe в могилу тeмну заганяла:
;; почув хитріший з всіх хижак.
Той лис із лисeнятками малими
Почув ;;, на;вну і просту,
Змeтикував і з чeсними очима
Убив ;; жорстоко. Так, страшну
;й долю небо зготувало.
І пташeнят ;; хто будe годувать?
Та вірю: всe ж минe лиха година
І можна будe вільно всім співать.


Рецензии