Кохання
Усміхнутись і залишити,
Розірвати душу можe
Й викинуть на сушу,
Пригорнуть, зігріти,
Дарувати квіти
Чи забрать свободу,
Або дати воду
У пустeлі тихій,
У пустeлі дикій,
Де нeма ні роду,
Ніякого броду.
Прожeнe - залишить,
Поцілує - знищить.
Ось така ваблива
Річ та хвороблива
У скажeнство хилить
І лікує й пилить,
а на смак солодка
Чи гірка, мов водка.
Свидетельство о публикации №116010608364