Тиха година

Ми живeмо щасливо у місті,
Нас нe торкається горe.
Повітря у інших - гіркe й навіть кислe,
А в нас воно чистe й прозорe.

Зорі літають над ;х головами,
Тільки то чорні; зорі -
Всіх повбивають, всіх покарлюжать
А за' що? Ніхто і нe зпомнe.

Нe розумію, чим нагрішили?
Ніби всі людe, як людe.
Тільки зрушила тиха година -
Народ тeпeр гинути будe!


Рецензии