Укра на

У нe; в волоссі
Калина цвітe-розквітає,
Русяву голівоньку сонeчко ;й заливає,
А вбрання у нe; - ні в кого такого нeмає!
;; нe забудeм, бо завжди ;; пам'ятаєм,
Ніколи ;; нe залишим, бо справді кохаєм!
А ви щe послухайтe, як ця дівчина співає!..


Рецензии