Награда, Услада и Преграда Цикл Новопоговористика

                ЮРИЙ ЧУВАШОВ


                НАГРАДА, УСЛАДА И ПРЕГРАДА

                (Из Лироэпикоциклария "Новопоговористика")
               


Талант
     Лирический -
          От
               Бытия
                Награда.

                Творить
                Поэзию -
                Ума,
                Души
                И
                Чувств
                Услада,

                Тоске,
                Хандре,
                Унынию
                И
                Сплину -
                Надёжная
                Преграда.   
               


Рецензии