На Рiздво
Тремтять у небі, миготять
Зірки зимові, сяють рідно.
Прислухайся, вони дзвенять
І кришталево, й дзвонно-мідно.
Із вечора у срібну ніч
Пливе мелодія і квітне.
У тій освяченій струні
Різдвом Христовим – сила світла.
Сніг ледь порипує. Вогні
В оселі кожній кличуть в гості.
Любов блаженствує! А брості
Її наповнять наші дні.
6.01.2016.
Свидетельство о публикации №116010604632
Елена Сребняк 14.01.2016 15:57 Заявить о нарушении