Мягьтел я зун
Кьил цава кьаз къвекъвезвайдал.
Мягьтел я зун, вич гьич садан меле\а\вачиз
Чи куьмек к1анз элкъвезвайдал.
Мягьтел я зун,къванцик квай гъил
Дамахар гваз эч1евайдал.
Мягьтел я зун,пис пч1и вил
Чара касдин гелевайдал.
Мягьтел я зун,вич кьац1анваз,
Буба течиз ханвалзвайдал.
Мягьтел я зун,хазинайрив к1вал ац1анваз,
Мад девлетар к1анзавайдал.
Мягьтел я зун,пагьливан яз
Вичин винел зулумни гуж эхзавайдал.
Мягьтел я зун,патав гвайдан къабар такваз,
Вичел алай ч1утран хирек шехьзавайдал.
Мягьтел я зун,вичин дерди-кар гьалтайла,
Къизилд дагълар гузавайдал.
Дерди-бала туьк1венмазни,
Ц1ук1 илисна кузавайдал.
Свидетельство о публикации №116010612200