Снiг лапатий
Ну, нарешті, діждались,
Весело, чарівно, мило
Земля із небом обнялись.
Сніг лапатий і завзятий
Густо сипле й шелестить,
Пес кудлатий й волохатий
За котом чимдуж біжить.
Де сіромі в дворі дітись?
Ледь до дерева добіг…
Тут на поміч збіглись діти
Й песа відігнали в сніг.
Шум і гам, сніжки кидають,
Кіт, злий пес та дітвора,
А лапатий скрізь кружляє,
Снігова росте гора.
Миру нам в року Новому,
Щастя, радості, добра,
Кожній сімї, кожному дому
Господня світиться зоря!
1.01.2016р. Київ
Свидетельство о публикации №116010505612