Не сказала дякую
невдячна,
То образа пхнула
почуття.
Не жіночна, немічна,
нещасна,
Всі колись підемо
в небуття!
Всі колись! Надія,
що не скоро,
Боже мій, жорстока я,
Пробач!
Безумовно соромно,
Та ж сором!
Ось в душі дитячий
щирий плач!
Боже мій, жорстока я,
Пробач!!!
Свидетельство о публикации №116010410278