Ви замовляли диво?

Ви замовляли диво?
Зі смаком взбитих вершків?
Щоб не фальшиво, наживо,
Без іронічних смішків...

Ви замовляли диво?
З присмаком полуниць?
М'ятно-ванільний настрій
Кольору стиглих суниць...

Ви замовляли диво?
Щоб в небеса навпростець...
В ніжних коханих обіймах
І лагідний вітерець...

Ви замовляли диво!
П'янке, щасливе, міцне...
Щоб назавжди і єдине...
Так, щоб хотілося ще...


Рецензии