БЪДИ

БЪДИ

Бил си с хиляда жени!?
Бъди!
Не желая да зная.
Нека тъгувам за дни,
в които създаваме рая
с мека преляла луна,
и с аромат на винаря,
където съм свидна жена.
Ти,
рицар и господаря.
16.08.2015г.


Рецензии