Сир
Вун цIир я зи никIевай,
Вун пIир я зи,виневай.
Сир чукIурдай туш,
ЦIир кьурурдай туш,
ПIир кьацIурдай туш.
КIевиз хуьда сир,
Къацуз хуьда цIир,
Лацуз хуьда пIир.
Къул: Зун ви мижевир* !
*мижевир-п|ирехъ гелкъвезвай кас.
Свидетельство о публикации №115123104128