Новы год!

Новы год!Якое свята!
Снегу выпала багата!
Так вакол прыгожа,чыста,
Па-святочнаму ўрачыста.
Пастаралася зіма
Упрыгожыць усё сама.
Новы год ужо ў дарозе,
Дзень,другі - і на парозе.
І ўсе яго чакаюць,
І,вядома,сустракаюць
Смачнымі ласункамі,
Усімі пачастункамі.
Упрыгожаны вітрыны,
У гірляндах магазіны,
Лямпачкі гараць у вакне,
Значыць,Новы год ідзе!
Светлы,казачны,чароўны,
Незвычайны і цудоўны!
Колькі шчасця і вяселля,
Радасці,задавальнення!
Жартаў колькі,колькі смеху
Добрым людзям на ўцеху!
Цуд и казка ўсіх здзіўляе,
Добры ўсім настрой стварае.
Усе чакалі твой прыход...
Прывітанне,Новы год!


Рецензии
Привет Новому году!

Иван Радион   08.01.2018 17:09     Заявить о нарушении
На это произведение написано 9 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.