N тек са рик1

 Тек чун к1ени са рик1 ава рик1е ви
Ачух рик1 я авайди дуст къене ви.
Буржлу я чун ,инсанвал кьаз вине чи
Халкьди чаз лугьун тавурай ,,Къелечи,,

Тахсир авач гъалат1ар чаз авайд я
Акьул гудай дустарни чахъ галайд я
Гьа дуьз рехъ чаз къе дахьайт1а ярамиш
Куьн квез ,чун чаз хьана жеда яшамиш.

Авай кар я пачагьарни кик1ида
Вик1егьбур гъалиб жез ,усалд рекьида.
Инжикили жемир садни.Гьар са кас
Гьахълувал к1анз рахазва чидайвал заз.

Аваз хьурай вун гьамиша рекье дуст Адил
Акъвазмир вун  ,кхьихь шиир вал ала чин вил.
Вин шиири чин чандани хуш гьевес турай.
Цавариз хкаж хьайила ,чилел гел турай.

И месела хьаначирт1а жедачир чаз а кас таниш
Зазни авай лак1аб хьиз ам ,а касди ганавай вичиз.
Айиб кар туш ,алач тахсир  гьич садални я  заз я вал
Чир хьана чаз хъсан хьана. амукьна чун рази яз чал.

Интернетдин дустарихъ галаз жезвай суьгьбетар.


Рецензии