Зима

Дихнула морозом зима,
Посипала снігом мій край,
Неначе це все жартома,
А ти це як хочеш сприймай.

Бо осінь забрала в зими
Чотири аж тижнів собі,
Раділи теплу усі ми,
Хоч зиму й чекали тоді.

Здавалося прийде весна,
Бо квіти з’явилися вже,
Це осінь приємна й чудна
Удерлась на поле чуже.

Не може не бути зими,
А грудень не місяць весни,
Тож квіти замерзли, а ми
Жалкуєм що вмерли вони.

Ось так і у нашім житті,
Минаючи розвитку час,
Бажаємо жить в майбутті,
Та це ж не залежить від нас.
29.12.15.


Рецензии