З днем народження

Грудня  тринадцяте  число
Гарну  звістку  принесло:
З  роси  ранкової  й  водиці
У  Жені  - чергова  річниця.

З  днем  народження  вітаю,
Всього  кращого  бажаю!
Щоби  в  щасті  ти  жила
Та  здоровою  була!

Мир  і  добро  ідуть  у  дім
Й  сімейний  затишок  у  нім!
          13.12. 2015р., Київ


Рецензии