Портрет

Малювати його обличчя на кожному промінчику блискавки,
заглядати поміж шпаринки його оголеності,
схожої на ранкову тисняву,
і швиряти всі запахи, шукаючи схожості.
забувати, що раптом сонце сходитиме,
що він раптово може потребувати грошей,
усе таємниче, на жаль , стане видиме,
без дефіциту фальшивих тіней.

Бути байдужою до метрополітену зайнятості,
до музики твого незрозумілого хард- року,
наче таємницю приймати- стати ватою,
і стікати по тобі, стікати.

Взагалі не знати, що можна йому сказати
скільки між трьома поверхами відстані?,
яку міряють площею охоплену м'ятою,
з крісла поставленого на місяці


Рецензии
"шпурлятися запахами" все ж таки краще............
З теплом)))

Не Просто Скрипка   29.12.2015 17:44     Заявить о нарушении