Звернення до Президента

Зібравшись з думками звертаюсь,
До Вас,шановний Президент.
Відповідайте як так сталось,
і скільки дали Вам монет.
Чрму солдати голі й босі,?
Чому країна у лайні?
Чому Ваш син не служить досі?
Відповісте мені,чи ні?
Я пам'ятаю як все було,
Як перший,й другий був майдан,
А вийшло так все недолуго,
Хоч я Вас сам тоді обрав.
 Навже ж тоді я помилився,
І жертви марні були всі,
Ваш запал швидко розгубився.
А Ви по маківку в багні.
Я Вас благаю,схаменіться,
Послухайте простих людей
Ви домовлятись не баріться
Лунає гасло із грудей.


Рецензии
Михаил, рано или поздно, но наступает пробуждение от морока.
С дружеским уважением - http://www.stihi.ru/2015/11/26/7815
Все мои знакомые переживают за Украину!
Виктор Машков.

Машков Виктор   28.12.2015 16:41     Заявить о нарушении