Хто з нас лепшы?

Хто з нас лепшы?
Рыхтуйце вушы дзеля лапшы.
Я вам дэкламую вершы,
А марыце вы аб чым?
Аднойчы, адзiн з мудрэйшых,
Будучыню варушыў -
Жадаў быць заўсёды першым...
Шкада, што мала пражыў!


Рецензии