Речушка укр

 Тече повільно річечка,край поля попід гай.
 А над рікою райдуга-сягне за небокрай.
 А я зробивши човника на воду відпущу.
 І на прощання ладгідно з любов'ю прошепчу:
          Приспів
 Пливи,пливи,мій човнику,
 край поля попід гай.
 Пливи пливи,мій човнику,
 Пливи-не потопай.
 І мрії мої світлії мов лебедя крило
 До Господа Всевишнього рікою понесло.

  А на далекім березі Святий вогонь пала.
 Десь мабуть там народжуеться літняя зоря.
 Рожеві та малинові засяють кольори.
 І подих затамується од вічної краси.

           Приспів
 Пливи ,пливи ,мій човнику,
 Пливи -не потопай.
 І до Святого берега надію доправляй.
 Хоч паперовий ти-та все ж у тебе вірю я.
 Що донесеш до Господа ти і  мое  ім'я.


Рецензии