Небезпечно

Небезпечно хижий  погляд
На усіх живе хто поряд,
Щоби знищити чи з’їсти
Й царювати на трон влізти.

Такий погляд там існує,
Хто нечистому слугує,
Знищити людей родину
Й Богом дану Батьківщину.

Зупинися руйнувати,
Бережливим треба стати,
Бо й себе ти також знищиш
На догоду злюк найвищих.

Бог створив нас для любові
В кожній справі, в кожнім слові,
Світ навколишній теж Божий,
Щоби жив тут мирно кожний.

На Різдво Христове, браття,
Загасімо війн багаття
І з молитвою до Бога
Нас до храму зве дорога.
27.12.15.


Рецензии