Кинута Земля

Колись тут злагода була,
Блаженний світ, небес лазур.
Луна ліниво по небу пливла
Не обіцяла злив і  бур.
Тепер тут кинута земля,
Вітри свистять і виє стужа…
Неначе плаче немовля,
Тумани колють мені в душу.


Рецензии