Байка
двір царевича дарує.
Щоб ти Півень щогодини
віддавав овечі спини.
Півник плаче, ще й благає:
у дворі Овець немаЄ.
Вівці вкупу позбирались
з Півня гребінець зірвали.
Кури з Півника сміються
і під Півня не кладуться.
Він продався вже Шакалу
цим здобув дурную славу.
Вівці двір весь собирають
з двору Півня вигоняють.
ОТАК ПІВНЯМ БУДЕ ВСІМ,
ЩО ГРАБУЮТЬ РІДНИЙ ДІМ!
Свидетельство о публикации №115122606432