прохаю ще...

 

…вицвіло щастя – його залюбили… вирвали серце, відрізали крила…
душу од заздрості не захистили, вкрай пошматовані долі-вітрила… 
випалив спокій вогонь перевтілення друга у ворога тілом і духом…
в сутіні спогадів Свідки лишилися жебрати радості, вбогої чуйності,
Сонце незнане, Любов виглядати у відображені дзеркала-світу,
птахом у небі, із листям кружляти… тільки, щоб знов не потрапити в клітку…


Рецензии