Днесь Отче наш

Днесь возрадуйся с нами пресвятой Отче наш,
-Светом вечным в радости наши,
Да прибудет Царствие твое в Душах наших,
яко есть Воля твоя и Сила и Слава твоя Святая,
милостью твоею- пропитавшее сердца, на бескорыстные помощи;
В крепости Святого Духа-
и ныне и присно и вовеки вечные,
-Верую, благодарю, благословляю;-
прославляю силы твои совершенные,
силы безупречные.

Аминь.


Рецензии