Ялинка

Ми ялинку наряджали.
Татко вніс її до зали.
Скільки іграшок яскравих
Начепили зліва, справа.
Дощик різнокольоровий –
Для ялиночки обнова.
Одягнули довгі буси –
На красуню помилуйтесь!

              25.12.15


Рецензии
Гарний вiршик для малят!

Юрий Милашенко   26.12.2015 13:11     Заявить о нарушении