Олiвець - малювець

Олівець - малювець.

Як  знайшовся  олівець,
То  назвався,  малювець.
Як  я  міг,  його  згубити,
Щоб  нічого  не  робити.

Не  писати  тих  малюнків,
Веселеньких,  всіх  рисунків.
Знову  буду  малювати,
І  паркани  й  нові  хАти...

Отакий  він  малювець,
Мій  найкращий  олівець.

   09:20.23.12.2015.


Рецензии