Ина дурахIа амру

ХIулбера сухъур дугьуб,
ХIаке тIардукIуй дия…
ГIямрура деркьудугьуб,
ХIайги бугьуб дуния.

Цаца пикрира лебри,
Дия хIачу вархикес…
- ХIяб, цен хIуни бугьури,
Дия дигуй аррукес?

Жагьле хIяндешра дакIиб,
УркIи буциле дардли …
Лигбакела кам икIиб,
РитIунхIале итI хIябли…

ХIябра пашмая аркьуй,
Лер ишти дия гIямру,
БебкIа цаби кецIбукIуй,
Ина дурахIа амру!


Рецензии