Поздравление Юле укр
свіжа, пахнуча, найкраща!
З сонцем раненькоко встаєш
всім усмішки роздаєш.
Ледь-ледь холодно на дворі
Ти радієш поневолі
Адже грудень - місяць твій:
Смійся, грай, живи, радій!
День народження настав
Кожен тебе привітав
Ось і я тобі бажаю
Грошового урожаю
Щастя, радості, кохання,
Щоб здійснились всі бажання!
Море квітів, поцілунків
І у ніг твоїх дарунків!
Свидетельство о публикации №115122401003