Будзе...

Насамрэч, я закахалася
У нашы вячэрнія размовы.
Дзіўна, што спадзявалася,
На гэтыя смешныя ўмовы,

Але усё сбылося, як ты хацела.
Цяпер цешся, любая мая.
Птушка тваёй надзеі ўзляцела.
І цяпер у цябе будзе сям’я.


Рецензии