Вiн i Вона...
І собі я цього не пробачу,
Що зійшов на зупинці.
А ти далі "полетіла",
Моя муза, попелюшка, вдача!
Це були найкращі миттєвості,
Ти дивилась на мене крізь чистоту.
Я ж не зміг знайти сміливості:
В відчинені двері пішов,
Мов в пустоту.
І стояв на зупинці один,
Собою випитий, стомлений.
І лише про одне просив:
Дати шанс подивитись,
Ще одним поглядом....
Свидетельство о публикации №115122303725
Феликс Мамут 29.01.2016 11:27 Заявить о нарушении